divendres, 12 de febrer del 2010

EL REI CARNESTOLTES

Dijous passat va vindre el Rei Carnestoltes a la Salle per donar-mos unes instruccions de coses que hem de dur la semana de carnestoltes per passar-ho molt molt bé.
Ens va dir que:

- Dilluns:hem de dur a l´escola una cosa pel cap (perruca,mocador...).
- Dimarts: hem de dur una capa, mocador,pareo...
- Dimecres: hem de venir amb una sabata de cada.
- Dijous: ens disfressam del " Gato Risón".
- Divendres: venim en pijama.

Aquest Rei es molt divertit!!!

ELS PAPÀS I LES MAMÀS ENS CONTEN CONTES!!!

Ens agrada molt que ens contin contes,les mestres han posat en marxa aquesta activitat,on cada quinze dies ve un papà o una mamà a contar-nos contes.
Ja han vingut na Cati, sa mamà de na Naira a contar-mos el conte de "LA RATITA PRESUMIDA" i després el varem dramatitzar. Va ser molt divertit!!!
També ha vingut na Úrsula, sa mamà de na Ùrsula, que ens va conta un conte fantàstic de dracs i vam anar de viatge al pais meravellós de la nostra imaginació.
GRÀCIES PAPIS PER COL.LABORAR AMB EL QUE FEIM A L´ESCOLA!!!



DIA DE LA PAU

Divendres 29 de gener tota l´escola vam celebrar al Pavelló,el dia de la PAU.
Cada etapa va llegir el seu manifest,nosaltres els d´infantil vam dur un vaixell gegant que havíem fet amb molts petits, i on es podia llegir la paraula PAU.
Ho vam passar molt bé i va ser molt xulo veure a tota l´escola unida per una bona causa LA PAU.

SANT ANTONI

Dia 15 de gener vam celebrar a l´escola Sant Antoni,vam berenar de pa amb sobrassada.Però duim tota la setmana preparant aquest dia.Hem ambientat el parvulari amb els dibuixos de Sant Antoni,el porquet i el dimoni,hem cantat la cançó de Sant Antoni i hem fet una màscara de dimoni.
Divendres vam ser tots un poc dimonis mirau que guapos estavem!!!

TORNAM A L'ESCOLA

Després d´unes bones vacances tornam a l´escola amb les energies renovades i amb moltes ganes de veure els nostres amics.
Quina és la nostra sorpresa , que quan entram a la classe ens trobam que els reis també ens han deixat regals.
Si,si tot el que havíem escrit a les cartes que vam fer amb na Sol havia arribat: cotxes, construccions, trencaclosques, joc per enfilar i sobretot molt AMOR,PAU,AMISTAT...que també ho vam demanar.

PATGES REIAL

El darrer dia d´escola vam tenir la gran festa,l´arribada dels Patges Reials,els vam esperar al pati dels grossos,després vam anar a la sala de Psico on ens vam fer fotos i els hi vam donar la nostra carta.
Quina sort vam tenir que ells tenien preparat un regalet per nosaltres:una capsa de pintures.
Gràcies Patges Reials!!
També moltiiiiíssimes gràcies a tots els pares/mares de l´AMPA que es van encarregar de preparar-ho tot,ho van deixar tot molt xulo i sense ells les mestres no podrien fer totes les activitats que es fan a l´escola.
GRÀCIES PER TOT I SEGUIU AIXÍ !