dijous, 13 de maig de 2010

CALA RAFALET


Després d'una passejada pel bosc d'alzines, vam arribar a la petita cala, que té una aigua transparent i tranquil·la entre dos penya-segats; allà vam jugar una estona a l'arena!

QUI VIU A S'ALBUFERA?

Dia 21 d'abril vam anar a conèixer la fotja i a descobrir quins altres animalets viuen per l'entorn de l'Albufera des Grau.

dilluns, 3 de maig de 2010

SANT JORDI


La setmana del 19 al 23 d'abril hem fet tota una sèrie d'activitats relacionades amb el món dels llibres:
Les mestres ens han explicat la llegenda de Sant Jordi.
També hem fet l'activitat "Dansa-contes" amb na Marcela i n'Alejandro, que ens han representat tres contes d'arreu del món: un del Japó, un de la Índia i un altre d'Àfrica. Noltros hem participat a cada història amb les danses que ens han ensenyat, i ha estat molt divertit!
A més a més, hem dibuixat els personatges del conte gegant escrit pels alumnes de Secundària, hem fet una rosa de Sant Jordi i també un punt de llibre. I en arribar divendres,el Dia del Llibre, hem gaudit amb les rondalles que els alumnes de 4t de Primària ens han contat i després hem intercanviat el conte que hem dut de casa amb un d'un altre company. Ah, i quina sorpresa mentre estàvem fent el mercat de contes! Han vingut a mostrar-nos el conte gegant amb els personatges de veritat! El conte es diu L'home del sac de patates", idò ja us podeu imaginar qui ha vingut: l'home del sac, la donzella Griselda amb el Rei, també el cavaller protagonista... hem xalat molt!!